Allergie kenniscentrum
Wat weet jij over allergie?

Wij zien dat er veel behoefte is aan informatie over allergie. 75% van de mensen met allergie doet online onderzoek naar hun klachten1. Voor artsen is allergie vaak een beperkt onderdeel in de opleiding. Daarom zetten wij ons in om mensen met allergie te helpen. Wij ontwikkelen en verzamelen informatie over allergie en delen dit. Om op deze manier samen de zorg voor mensen met allergie te verbeteren. Mis je informatie op deze site? Laat het ons weten, samen werken we graag aan een betere toekomst voor mensen met allergie.

Informatie voor je patiënten
We weten dat 75% van alle mensen met een allergie online start met zoeken naar informatie1. Met onze consumenten site allesoverallergie.nl bereiken wij jaarlijks ca. 1.000.000 mensen.

allesoverallergie.nlWij richten ons op het juist en goed informeren van mensen met een allergie. Ook bieden wij de bezoekers van deze site een online test aan en kan men m.b.v. een allergie app 30 dagen de eigen klachten volgen. Ons doel is dat mensen zich geholpen voelen met dit inzicht en de stap naar een arts maken als de last van de allergie daar om vraagt. 62% van de patiënten op symptomatische medicatie hebben de klachten ‘slecht’ of ‘slechts gedeeltelijk’ onder controle12.

In de praktijk horen wij terug dat artsen hun patiënten de site ook aanraden als rijke bron van kennis over allergie.

75%
zoekt online (1)
1 miljoen
Bezoekers per jaar

Op onze publieke site allesoverallergie.nl informeren wij mensen met interesse in allergie

Contact opnemen
Informatie voor jou als zorgprofessional

Voor zorgprofessionals is allergie vaak een beperkt onderdeel in hun opleiding, horen wij al jaren. 4 miljoen mensen in Nederland lijden aan een allergie. En 40% van alle mensen met allergische rinitis heeft ook allergisch astma10. Het gaat dus om heel veel mensen, wij vinden het belangrijk om samen met jou betere zorg te kunnen bieden aan mensen met allergie. Daarom bieden wij zorgprofessionals nascholingen aan, en hebben wij contacten met verenigingen en opleiders. Wij geloven dat iedereen het recht heeft om te leven zonder de last van allergie. Daarom delen wij onze kennis graag, om op die manier samen met jou te werken aan een betere toekomst voor mensen met allergie.

Mariska Scheffer
Mis je informatie op deze site? Laat het ons weten. Samen werken aan een betere toekomst voor mensen met allergie.
Mariska Scheffer
Customer Journey Manager
Alles over allergie
Circa 1 miljoen mensen bezochten afgelopen jaar onze consumentensite.
Onze oplossingen
Alles over diagnostiek, behandeling en producten.

Welkom!

Deze website is speciaal voor zorgprofessionals

Ben je consument? Bezoek dan Allesoverallergie.nl

Na inlog krijg je optimaal toegang tot de informatie, afgestemd op jouw functie