Contact

Direct contact

Heb je een vraag? Wij helpen je graag verder

T +31 365397840

Neem contact met mij op

Wil je dat wij contact opnemen? Vul an het onderstaande contactformulier in en klik op ‘Versturen’. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Als je aangeeft over welk onderwerp je vraag gaat dan kunnen we je met de goede afdeling in contact brengen

Contactgegevens

Voor bijwerkingen verzoeken wij je dit formulier niet te gebruiken, maar een e-mail te sturen naar: DrugSafetyNL@alk.net

Je gegevens worden alleen gebruikt zodat de juiste medewerker telefonisch of per e-mail contact met je op kan nemen. Meer informatie is te lezen in onze privacy verklaring.

Ook interessant voor u?

Allergie in je praktijk

Wij hebben diverse geaccrediteerde leermodules die ondersteunen bij het organiseren en structureren van allergie in je praktijk, om zodoende samen de zorg voor mensen met allergie te verbeteren.

Onze oplossingen

Als wereldwijd marktleider op het gebied van allergeen immunotherapie hebben wij behandelingen in verschillende vormen voor de meest voorkomende inhalatieallergieën.

Alles over allergie

Met allesoverallergie.nl willen wij consumenten beter op weg helpen om hun allergieklachten onder controle te krijgen of een manier te vinden om er makkelijk(er) mee om te gaan.

Deze website is speciaal voor zorgprofessionals!

Ben je consument? Bezoek dan allesoverallergie.nl

Bent u uw inloggegevens vergeten?
Vraag hier je gegevens opnieuw op.

Voordelen op een rij!

Gast
Geen BIG
BIG
Openbare informatie
Inschrijven evenementen
Materialen bestellen
Toegang tot besloten deel
Toegang geaccrediteerde e-learnings
Richtlijnen en protocollen

Maak een account aan

Zoeken binnen de hele website.

Vul uw BIG nummer in