Allergie in uw praktijk
Allergiemanagement

Ziet u steeds meer mensen met een allergie in uw praktijk?

Dat zou niet verrassend zijn. De WHO -World Health Organization- schat dat tussen nu en 2050 de helft van de wereldbevolking tenminste één allergie heeft.

Op dit moment lijden al 4 miljoen mensen aan allergische rinitis, dit is 25% van de mensen. Allergie is een serieus gezondheidsprobleem. Wat kunt u doen voor mensen met een allergie, vanuit een toekomstgerichte aanpak?

422 miljoen
Diabetes (9)
400 miljoen
Allergische rinitis (4)
Allergische rinitis is één van de meest voorkomende chronische aandoeningen wereldwijd (4).
Allergie als speerpunt in uw praktijk

Als u er voor kiest om gerichte aandacht aan allergie te geven in uw praktijk dan heeft u wellicht behoefte aan ondersteuning bij uw beleid. Hoe u dat kunt organiseren en structureren en hoe u mensen en middelen optimaal in kunt zetten. Om te komen tot een optimaal effect op het begeleiden van mensen met allergie in uw praktijk. Wij hopen u verrassend eenvoudige oplossingen en ideeën aan te reiken die u kunt toepassen in uw eigen werkomgeving. Wij maken hiervoor gebruik van onze jarenlange kennis en ervaring op dit werkgebied. Ook hebben wij een aantal experts bereid gevonden mee te denken en ons te ondersteunen in het ontwikkelen van allergiemanagement in uw praktijk.

Een goede behandeling begint met het herkennen van de allergie

Ieder mens is verschillend en ieder lichaam reageert anders. Een allergie voor een bepaalde stof kan vele verschillende klachten geven. 

De meest voorkomende allergieën zijn:

  • Allergie voor huisstofmijt
  • Hooikoorts, ook wel pollenallergie genoemd
  • Allergie voor huisdieren
  • Allergie voor insectengif
  • Voedselallergie
  • Contactallergie
paardbloempluis
Ons aandachtsgebied is luchtwegallergie

Wij hebben oplossingen en producten voor de meest voorkomende allergieën. Ons sterke verleden als pionier op het gebied van allergie-immunotherapie, maakt dat we veel kennis hebben van luchtwegallergie en insectengifallergie. Ook richten we ons op voedselallergie.

We zullen doorgaan met het innoveren, ontwikkelen en op de markt brengen van nieuwe producten en oplossingen voor mensen met allergie en voor de zorgprofessionals die hen helpen.

Samen de zorg voor mensen met allergie verbeteren

De klachten van allergische rinitis kunnen een flinke impact hebben op het dagelijks leven.

We zetten onze ervaring en kennis graag in zodat artsen tot de juiste behandeling komen voor mensen met een allergie. En zodoende samen de zorg te verbeteren. Wij doen dit door u te helpen bij het inrichten van de diagnostiek en u en uw mensen op te leiden door middel van nascholingen. Ook bieden we praktische handvatten, zoals materialen die u gratis aan kunt vragen. Deze materialen zijn bedoeld voor mensen met allergie en voor zorgverleners en we ondersteunen in gestandaardiseerd werken met protocollen. Dit alles zetten wij graag in, samen met u, zodat de periode tot aan diagnose wordt verkort én met de intentie u te ontlasten en om de zorg voor mensen met allergie te verbeteren.

Bas Op de Coul
Wij hebben allergiemanagement opgezet. Kostenbesparend en kwaliteit verhogend.
Bas Op de Coul
KNO arts Jeroen Bosch ziekenhuis

Welkom!

Deze website is speciaal voor zorgprofessionals

Bent u consument? Bezoek dan Allesoverallergie.nl

Na inlog krijgt u optimaal toegang tot de informatie, afgestemd op uw functie