ALK Kenniscentrum

Congressen, Events en Nascholingen

On-demand webinar: Samenwerking van Eerste en Tweede lijn bij Allergeen Immunotherapie (AIT)

00
Dagen
00
Uren
00
Minuten

Vorig jaar is de nieuwe richtlijn “Immunotherapie voor patiënten met allergische rhinoconjunctivitis (AR) met of zonder astma” gepubliceerd, een belangrijke stap om de behandeling van allergische rhinoconjunctivitis verder te professionaliseren en de samenwerking tussen de eerste en tweedelijn te optimaliseren.

On-demand webinar

Tijdens de on-demand webinar bespreken Internist-allergoloog Hanneke Oude Elberink, Huisarts Job Nievaart en Longarts Saar van Nederveen diverse onderwerpen over de samenwerking van eerste en tweede lijn bij allergeen immunotherapie. Onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere de hoofdlijnen van de nieuwe richtlijn immunotherapie, de rol van de specialist en huisarts, het selecteren van de juiste patiënten voor de behandeling van allergeen immunotherapie en transmurale afspraken.

In totaal is de live webinar door ruim 220 zorgprofessionals uit verschillende specialisaties bekeken, en beoordeeld met een 8,1!

Accreditaties

Accreditatie voor de on-demand webinar is aangevraagd voor 1 uur voor huisartsen, longartsen, apothekers, verpleegkundig specialisten, KNO-artsen, allergologen, longverpleegkundigen en praktijkondersteuners.

Bekijk de on-demand webinar

De on-demand webinar is te bekijken op de website van PUF-academy. Gebruik de onderstaande button om naar de on-demand webinar te gaan.

Deze website is speciaal voor zorgprofessionals!

Ben je consument? Bezoek dan allesoverallergie.nl

Bent u uw inloggegevens vergeten?
Vraag hier je gegevens opnieuw op.

Voordelen op een rij!

Gast
Geen BIG
BIG
Openbare informatie
Inschrijven evenementen
Materialen bestellen
Toegang tot besloten deel
Toegang geaccrediteerde e-learnings
Richtlijnen en protocollen

Maak een account aan

Zoeken binnen de hele website.

Vul uw BIG nummer in